2013. március 27., szerda

Húsvéti Event


Sziasztok!
A Húsvéti event leírását az Aktuális Eventek részben olvashatjátok.
Mindenkinek sok sikert! :D

2013. március 26., kedd

Húsvéti Event Képek


Obrázek

100 Kacsa

60 Ló

50 Tehén

25 Disznó

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Húsvéti hangulat a Farmeramában

Adjisten, Farmlakók!

Bár idén alaposan kibabrált velünk az időjárás és a tél is szokatlanul hosszúra nyúlt, azért a jókedvre minden okunk megvan, hiszen itt a húsvét!

A nagy alkalomból először is feldíszítjük a Farmerama városokat szép húsvéti színekkel, azaz elrejtünk ott egy csomó hímes tojást mindenfelé. Hiszen ebben az évben is tojáskeresésre kell majd indulnotok – és a tojások egy csomó értékes tárgyat rejtenek. A húsvéti új növény a százszorszép, amely gyönyörűen virít a farmotokon.

Kétféle százszorszép (normál és komfort) közül választhattok. A két virágtípus két különböző fajtaként működik, tehát más érési idővel, tapasztalatponttal, stb. rendelkezik. További információt a GYIK kérdései között találtok.

A event március 27-én, szerdán fog indulni.

Nagyon boldog húsvétot kívánunk, sok locsolót, sok hímes tojást – és persze eredményes tojáskeresést!


Forrás:  http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=63124

Munkások akciós áron!

Üdv' Gazdák!

Úgy érzitek, nem halad a termelés? Fáj már a derekatok a hajlongástól a földeken, lábatok a létrázástól a gyümölcsösben?

Itt az ideje, hogy pihenjetek picit, érkezik a munkások fél áron akció, mely keretében mindhárom munkást fél áron vásárolhatjátok meg.

Az akció kezdete: 2013.03.27. (Szerda) 10:00
Az akció vége: 2013.03.28. (Csütörtök) 11:00



Az akció ideje alatt mindhárom munkás bérleti díja egyenként 7 Farmarany lesz, azÉpítőmester pedig 6 órára 1 Farmaranyért bérelhető.


Tehát az aratógép, a vetőgép és az állatgondozó 48 órás bérleti díja az akció időtartamán belül egyenként nem 15 FA, hanem 7 FA, az Építőmester díja pedig 1 FA 6 órára.

Az akció kezdetét az eventóra jelzi és a Hírek felületen is olvashatjátok.

Amint az akció online, végezzetek el egy ki- és belépést a farmotokon, ha a munkások vásárlásakor 15 helyett 7 FA (Építőmester esetén 1 FA) jelenik meg árnak, akkor már az akciós áron bérelhetitek ki őket.


Forrás: http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=63118